Hotelli Posti
Idyllistä majoitusta Äänekosken keskustassa
 

HUONEET JA HINNAT

Huoneemme ovat kauniita ja huolellisesti suunniteltuja. Tervetuloa nauttimaan miellyttävästä ja hivenen idyllisestä ilmapiiristä. Kaikissa huoneissamme on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Yleiset wc-tilat, suihkutilat, keittiöt, olohuoneet sekä pyykkitupa ovat kaikkien yöpyjien käytössä. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona sille merkityllä alueella.



YHDEN HENGEN HUONE

Yhden hengen huoneissa on yksi sänky ja runsaasti tilaa. Jaettu kylpyhuone. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.

Alkaen 69 eur yö



KAHDEN HENGEN HUONE

Kahden hengen huoneissa on kaksi erillistä sänkyä. Jaettu kylpyhuone. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille. Osassa kahden hengen huoneita on oma wc ja suihku.

Alkaen 65 eur yö



KOLMEN  HENGEN HUONE

Kolmen hengen huoneissa on kolme erillistä sänkyä. Jaettu kylpyhuone. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.

Alkaen 89 eur yö

VIIDEN  HENGEN HUONE
Viiden hengen huoneissa on kolme erillistä sänkyä ja 2 hengen levitettävä vuodesohva. Jaettu kylpyhuone. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.
Alkaen 119 eur yö


HUONEISTO
Avarat huoneistot on suunniteltu huolellisesti vastaamaan jokaisen vieraamme tarpeita. Huoneistossa olohuone, makuuhuoneet, keittiö, wc, suihku ja pyykinpesukone. Voit valita haluamasi neljästä eri huoneesta, joissa on tilaa 45-115 neliötä. Kaikista on suora näkymä kaupungin keskustaan.
Alkaen 119 eur yö


VARAA NYT





Huoneen hinnat eivät sisällä aamupalaa .Vieressä olevasta  Hotelli Hirvestä voi ostaa aamupalan 14 eur henkilö,soita ja varaa aamupala  puhelin numerosta 014520121. Isommille ryhmille myös paikan päällä (minimi 70 henkeä. Voit kokata itse huoneissa, joissa oma keittiö, tai käyttää yhteiskeittiötä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.

Lyhyet majoitukset voi varata suoraan nettisivujemme varausjärjestelmän kautta.

Pidempiaikaiset varaukset tai isot ryhmät: kysy tarjous!
Hinnat sisältävät, huoneen, liinavaatteet, parkkipaikan, wifin, keittiön ja pesukoneen käytön.

Tarvitsetko majoitusta isommalle ryhmälle?  Ota yhteyttä!